Cautare

28642 de rezultate pentru "posturi ocupate prin titularizare in invatamant 2009" (5.36 secunde)
Poate va trebui sa sustineti un test, sa reconfirmati niste aptitudini, ca sa dati drumul unui proiect in care v-ati pus mari sperante. ... Puteti face inca un hei-rup sa dati gata o situatie care v-a tinut incordati si n-ati putut progresa pe linie profesionala, in cariera.
Senatorul Valer Marian a sustinut in urma cu un an o declaratie cu titlul:
Anul politic 2009 a fost unul dintre cei mai agitati ani din ultimele doua decenii. El lasa in urma un sistem politic puternic destructurat, dezechilibrat si dominat acum de un partid, PD-L, organizat mai degraba ca o organizatie paramilitara.
Traficul pe canalele navigabile romanesti se situeaza in graficul prognozat, a aratat, ieri, Ilie Valentin Zeicu (foto), directorul general al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile SA (CN ACN) Constanta.
Datele statistice furnizate de catre Uniunea Nationala a Notarilor Publici evidentiaza, pentru luna Iulie 2009, o crestere sensibila a numarului de tranzactii imobiliare incheiate in birourile notariale.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Acest lucru este evidentiat in incasarile catre bugetul consolidat al statului, dar reiese si din intensificarea activitatilor de import si export a companiilor doljene.
Educatia si sanatatea in noul program de guvernare. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
I-ai ciuruit, fiinta extraordinara!", pe care il puteti citi in continuare. ... Mitinguri, demiteri, demisii, crime, mite prin parcari, dezvaluiri despre asasinate la comanda, suparari prezidentiale.
"PDL pregateste un nou instrument pentru perfectionarea furtului la alegeri, prin functionari" Proiect de lege controversat promovat de Putere USL anunta ca respinge proiectul de lege prin care senatorii PDL doresc sa elimine obligativitatea ca functionarii publici din posturi de conducere sa isi dea demisia din functie daca vor sa candideze in alegeri.
Aceasta inseamna, in prima instanta: ... In fapt, doar taierea cheltuielilor bugetare presupune reducerea unei nevoi de finantare, dar nu presupune un plus de bani la buget, deci nu avem ce reorienta spre investitii.
Ma bazez pe experienta pe care o am in administratie - am fost timp de trei mandate primar de Oradea, primar de Opozitie multa vreme, am trecut prin furcile caudine ale politicii romanesti.
Sistemul de invatamant romanesc, incotro? Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Lansarea in dezbatere publica a celor trei variante de plan-cadru pentru invatamantul gimnazial a starnit aprinse controverse.
Conducerea Prefecturii Dolj a avut nevoie de doi ani si sapte luni ca sa-si dea seama ca Romania a intrat in UE si deci nu mai este necesar Serviciul de Integrare Europeana din cadrul acestei institutii.
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) va prelua in totalitate derularea Programului Sapard si, implicit, personalul institutiei, s-a hotarat recent prin ordonanta de urgenta.
Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) a anuntat ca Inspectoratul de Stat in Constructii este prima institutie din Romania cu servicii deconcentrate care se reorganizeaza pe structura regiunilor de dezvoltare, in locul celei pe judete.
Ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu a sustinut necesitatea ratificarii Acordului argumentand prin faptul ca, fara acesta, am fi ajuns in incapacitate de plata.
Stefan Lica) Fizicianul Cristian Presura (48 de ani) este angajat ca cercetator la celebra companie olandeza Philips si isi desfasoara activitatea in centrul de cercetare de la Eindhoven.
Prefectul judetului Dolj a prezentat vineri, intr-o conferinta de presa, bilantul activitatii sale dupa prima luna in aceasta functie. Cu aceasta ocazie, a tinut sa precizeze si ce nu merge in prefectura.
PSD primeste inca un post de secretar in Biroul Permanent, raportul putere-opozitie ajunge la 7 la 6 Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, a anuntat, marti, ca social-democratilor le va reveni inca o functie de secretar in Biroul Permanent al Senatului, in urma negociarilor purtate intre liderii grupurilor parlamentare, dupa ce, luni, Vasile Blaga a devenit presedintele Senatului, anunta Mediafax.
google-analytics.com